VALMENNUS

Voit työskennellä kanssani 2 tavalla:

VERKKOVALMENNUS

Unelmapolku - laita unelmasi toteutumaan on upouusi ohjaus unelmien 

toteuttamiseen arjen keskellä... oikeasti. Näiden välineiden avulla minä ja lukuisat unelmapolkulaiset olemme toteuttaneet huikean määrän unelmia.

Verkkovalmennus opastaa sinulle neljässä viikossa unelmien toteutuksen perusteet helposti ja ymmärrettävästi sekä saamaan ne osaksi arkeasi. 

Lisää...

VALMENNUS KASVOTUSTEN (sekä videoyhteyden välityksellä)​

Pidän pidemmän ohjauksen vuosiryhmiä, henkilökohtaista ohjausta sekä uusia tulonlähteitä luoville ohjausta alkutaipaleelle. 

Lisää...

LISÄKSI voit päästä tähän maailmaan menestyskirjan Bujoilun voima - järjestä elämäsi, saavuta unelmasi avulla. Vihko ja kynä ovat olleet auttamassa suurimmassa osassa elämän muutoskohtia sekä Rahapolulla ja Unelmapolulla kulkiessa. Tämä on taianomainen työkalupakki. Suosittelen tutustumaan!

ILMAISEKSI voit saada ohjausta ja aurinkoista viisautta Olen-uutiskirjeellä.

 

VALMENNUS KASVOTUSTEN

Valmennus kasvotusten (myös videon välityksellä) voi tapahtua toiveesi mukaan kolmella tavalla.VUOSIRYHMÄ

Vuosiryhmä on vuoden kestävä matka yhdessä pienen, luottamuksellisen ryhmän kanssa. Ryhmiä on kaksi, Rahapolku ja Unelmapolku. Täällä saavutetaan suurimmat tulokset, vaikka se on suhteessa edullisin ohjaus.

Lisää...

HENKILÖHTAINEN OHJAUS

Kahdenkeskistä ohjausta. Aiheena voi olla raha, unelmien toteutus, uusien tapojen sekä lempeän arjen luominen. Halutessasi myös uuden ajan liiketoiminnan luominen.

Lisää...

APUA UUDEN AJAN BISNEKSEN ALOITUKSEEN 

Apua uuden ajan liiketoiminnan aloitukseen ja alkutaipaleelle.

Lisää...

 

VUOSIRYHMÄT

ONNELLINEN RAHA -POLKU    - nykyinen ryhmä täynnä!

Päivitys: Seuraava vuosiryhmä avautuu vuoden 2020 lopulla tai seuraavan vuoden alkupuolella. Olet arvokas ja haluamme tarjota laatua ja turvaa sinulle. Odotamme sen vuoksi yleisen tilanteen vakautumista.


Ilmoittaudu jonotuslistalle sekä halutessasi Olen-uutiskirjeen saajaksi ♡


Tervetuloa kanssani vuoden pituiselle polulle!


Laitamme taloudellisen vapautesi tapahtumaan oikeasti ja arjen keskellä.


Ryhmä sisältää kuusi päiväretriittiä. Niiden välillä sinulla on aikaa laittaa aiemmin opittu toteutumaan. Etenemme vaiheittain, pienin ja helpoin teoin, ja näet tuloksia saman tien. Aiempaa tietoa ei tarvitse olla.


Luomme runsasta elämää niin rahallisesti kuin muillakin tavoin. Aiheet ovat helposti toteutettavissa ja käytännönläheisiä. Mukaan voit tulla millaisessa taloudellisessa tilanteessa tahansa. Jokainen lähtee liikkeelle senhetkisestä tilanteestaan.


Luo vaihtoehtoja ja vakautta. Osa-alue kerrallaan. Saa uusia, juuri sinulle soveltuvia tulonlähteitä arkeen. Voit edetä omalla tahdilla ja omien toiveidesi suuntaan.


Rahan luomisen lisäksi tämä on lempeän arjen ja toimivien rutiinien luomista, todellisten unelmien löytämistä sekä itsetuntemuksen avautumista.


Opastajana sinulla on valmentaja, kirjailija ja unelmien toteuttaja Miia Pöllänen,

joka on myös juristi ja perinteisessä mielessä sijoittaja.


Tapaamme kauniin Lappeenrannan seudulla. Ensimmäisellä tapaamisella sovimme muut retriittipäivät. Aikatauluun huomioidaan pitkänmatkalaisten kulkuvälineet. Ensimmäinen tapaaminen on ihanalla joogastudiolla, Studio Mandulalla.

Ryhmä on pieni ja luottamuksellinen. Hinta on 200 euroa tapaamiskerta, eli yhteensä 1 200 euroa. Early bird -tarjouksella ennakkoon maksettuna 1 100 euroa. 


Varaa paikkasi ajoissa. Voit ilmoittautua osoitteessa onnistun@valmennusolen.fi. Huomaa että paikkoja on vain muutama.


Lämpimästi tervetuloa!

  

UNELMAPOLKU (tämänhetkinen ryhmä täynnä!)

Päivitys: Seuraava vuosiryhmä avautuu vuoden 2020 lopulla tai seuraavan vuoden alkupuolella. Olet arvokas ja haluamme tarjota laatua ja turvaa sinulle. Odotamme sen vuoksi yleisen tilanteen vakautumista.


Ilmoittaudu jonotuslistalle sekä halutessasi Olen-uutiskirjeen saajaksi ♡


Tervetuloa kanssani vuoden mittaiselle matkalle omaan unelmaasi!


Laitamme unelmasi toteutumaan helposti ja vaiheittain. Oikeasti ja arjen keskellä.

Ryhmä sisältää kuusi päiväretriittiä. Niiden välillä sinulla on aikaa laittaa aiemmin opittu toteutumaan, ja näet tuloksia saman tien.

Aavistus unelmasta riittää. Varmistamme ja hahmottelemme unelman yhdessä.


Unelmien toteuttamisen lisäksi tämä on henkinen matka itseen, lempeän arjen ja toimivien rutiinien luomista sekä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin vahvistamista.


Opastajana sinulla on kirjailija, life coach, unelmien toteuttaja ja uuden ajan juristi Miia Pöllänen.


Ryhmä alkaa ehkä jo syksyllä 2020. Tapaamme kauniin Lappeenrannan seudulla. Ensimmäisellä tapaamisella sovimme muut retriittipäivät. Aikatauluun huomioidaan pitkänmatkalaisten kulkuvälineet.


Ryhmä on pieni ja luottamuksellinen. Hinta on 200 euroa tapaamiskerta, eli yhteensä 1 200 euroa. Early bird -tarjouksella ennakkoon maksettuna 1 100 euroa. 


Varaa paikkasi ajoissa. Voit ilmoittautua osoitteessa onnistun@valmennusolen.fi. Huomaa että paikkoja on vain muutama. 


Lämpimästi tervetuloa!

 

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS


Ohjausta voi saada myös henkilökohtaisena.


Aiheena voi olla raha-asioiden hoito, unelmien toteuttaminen, uusien tapojen sekä lempeän arjen luominen. Halutessasi myös uuden ajan joustavan liiketoiminnan luominen. 


Tapaamisen kesto on 1,5 h, hinta 250 e.

Tällä hetkellä paikat ovat täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle niin saat tiedon paikan vapautuessa, onnistun@valmennusolen.fi!

 

APUA UUDEN AJAN BISNEKSEN ALKUTAIPALEELLE

Lisää tietoa tulossa vk 36!


 

Sain luotua puolessatoista kuukaudessa 13 400 euroa seuraavalle neljälle vuodelle!

Leena Sirppiniemi, toimistotyöntekijä

Miialla on kyky saada raha-asiat tuntumaan helpommalta ja kevyeltä, oli lähtötilanne mikä tahansa.

Essi Siitari, joogaohjaaja ja Studio Mandulan perustaja

<3

Tulossa

 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN