Onnellisen elämän aineisosa

July 30, 2019

Olin vasta syntymäpäivillä rakkaan ystäväni luona toisella puolella Suomea. Päivät olivat kerrassaan ihania. 

 

Ja oivalsin jotain aivan ytimiäni myöten!

 

Näemme ystäväni kanssa harvoin tällä hetkellä välikilometrien vuoksi. Silti, kun kohtaamme, tuntuu kuin olisimme rupatelleet vain pari päivää sitten! Tiedäthän sen tunteen? Se on ihana ja hämmentävä - ja niin valtavan arvokas.

 

Ystäväni piti aluksi puheen. Hän kertoi kuinka olimme tulleet hänelle mukaan eri vaiheissa elämää. Silloin kun hän oli meitä tarvinnut, olimme vain ilmestyneet hänen polulleen. Siinä tippa jos toinenkin nousi silmiin seurueellamme.

 

Hauduteltuani ajatusta saunoessa, herkutellessa (huh ja vau!), nauraessa, jutustellessa ja metsäjoogatessa huomasin, että tämä piti paikkansa myös omalla kohdallani. 

 

Aina kun on tullut uusi paikka, joka jännittää tai ei oikein osaa itse läpi, tulee rinnalle joku. Onko sinulle käynyt näin? Se on aivan ihmeellistä!

 

Löytyykö sinulta näitä ihmisenkeleitä tarhasta, koulusta, jatko-opinnoista, töistä, reissuilta ja muilta löytöretkiltäsi?

 

Keitä he ovat?

 

 

 

 

Toden totta! Oletko laittanut merkille, että he myös ovat olennainen osa onnellisen elämäsi reseptiä?

 

Onnellisen elämän resepti on yksinkertainen. Siinä on lähinnä kolme ainesosaa: voida hyvin, olla läheisten rakkaiden kanssa ja toteuttaa unelmia (eli on jotain syvältä sisimmästä nousevaa jota tavoitella).

 

Siitä on onnellinen elämä tehty. Kokeilepa vaikka! 

 

On aivan liian helppoa unohtaa arjen kiireessä kuinka tärkeitä nämä ihmiset ovatkaan. Mitä jos ottaisimme heihin yhteyttä? Jos sinä teet, niin minäkin (yritän kömpiä taas esiin täältä kirjailijakuplasta)! Sovittu...? 

 

Keihin sinä voisit ottaa yhteyttä ja pyytää vaikka kahville? Ja jos kilometrejä on välillä runsaasti: pyytää skypeen kuulumisia vaihtamaan?

 

Ja ole rauhassa, heitä tulee lisää astellessasi yhä edemmäs. Ole avoin ja ota vastaan. Rakkaiden ihmisten piiri ympärilläsi vain laajenee!

 

 

Lämpöisellä halauksella,

 

 

Miia

 

 

PS. Oletko muuten huomannut, että jollain merkillisellä tavalla tuen tarve ja kyky antaa sitä vaikuttaa usein olevan molemminpuolinen. Vaikka ne olisivat aivan eri aiheisiin!

 

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 17, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN