Joogaa ja Unelmia -retriitti

July 2, 2019

 

Tiedätkö ne hetket, kun aikakaudet tuntuvat liittyvän hetkeksi päällekkäin? 

 

Saavut paikkaan tai kohtaat ihmisen, jota et ennen ole vilaukseltakaan nähnyt, ja yhtäkkiä tuntuu merkillisen tutulta. 

 

Yksi tällainen polkuni lahjoista löytyi mennessäni jälleen joogaamaan. Se oli ollut tehtävälistallani muuton jälkeen vaivaiset neljä vuotta… Kiivetessäni viimein portaita tuonne kattohuoneistoon enpä arvannut kohtaavani aivan kohta sisarsieluni. 

 

Siellä hän toivotti hymyillen tervetulleeksi – ja hetken päästä meillä oli jo tarinoinnit vauhdissa merkillisellä tavalla.

 

Myös osaamisemme tuntui ihmeellisesti sulautuvan ja täydentävän toisiaan. Päätimme kokeilla mitä tapahtuu kun yhdistämme voimamme... Ja siitähän tuli puhdasta taikaa!

 

Päätimme laittaa kokoon aivan erityisen päivän, lempeän ja silti voimallisen retriitin. Päivän jolloin saisi tuotua näkyviin unelmia ja reittejä niille, avattua luovuutta sekä löydettyä oman vanhan viisaan itsensä äärelle. 

 

Annamme osaamistamme tässä niin paljon, että voimme ottaa päivään vain muutamia osallistujia ollaksemme läsnä kaikille.

 

Tässä on lopputulema, olet lämpöisesti tervetullut! 

 

 


JOOGAA JA UNELMIA -RETRIITTI

Kaipaatko tilaa ja aikaa joogalle ja unelmille, suloista päivää ihan vain itseäsi varten? Olemme rakentaneet sinulle lempeän päivän, joka antaa työkaluja unelmien hahmottamiseen ja esiintuomiseen - joogan, meditaation, harjoitusten ja ohjauksen avulla.

Päivän aloittaa lempeä joogaharjoitus, joka tuo sinut itseesi ja sielusi äärelle, reitille unelmiesi luo.

Päivän aikana löydämme unelmiasi ja hahmottelemme niitä esiin. Tutustumme unelmien vaihtoehtoisiin toteutustapoihin, toteutuksen askeliin ja siihen, kuinka luoda niille tilaa ja aikaa arjessa.  Apuvälineinä käytämme harjoituksia ja inspiroivia kortteja. Miian ohjaustyyli on käytännönläheistä ja saat selkeitä askelia kohti omia unelmiasi.

Sinulla ei tarvitse olla tiettyä unelmaa ennalta, löydämme niitä päivän aikana. Olipa elämäntilanteesi millainen tahansa, sovitamme unelmaasi toteutumaan siihen.

Pidämme leppoisan lounaan puutarhassa, säävarauksella ihanalla kesähuoneella puutarhan vieressä.

Välillä palaamme meditaation rauhaan.

Löydämme vastauksia ja askelmerkkejä unelmiesi toteutumiselle. Juuri sinulle sopivalla tavalla, omaan arkeesi ja elämäntilanteeseesi asetellen.

Päivän aikana saat muun muassa tietää unelmien tavallisia kompastuskohtia ja rohtoja niihin, miten voit käyttää ajatuksiasi harjoitusvälineenä, mikä on helpoin tapa toteuttaa unelmia ja miten kummassa chakrat liittyvät unelmien toteutumiseen… sekä paljon muuta!

Päivän lopuksi tuo joogaharjoitus sinut pehmeästi omaan kehoosi, unelmiesi kehtoon. Teemme tilaa unelmille ja annamme päivän taimien lähteä kauniiseen kasvuun, päivän tarinoiden jäsentymään ja muotoutumaan omalla ominaisella tavallaan.

Retriittipäivää vietetään 4.8. klo 10 -17 Lappeenrannan Tirilässä, puutarhassa luonnon keskellä ja kesähuoneella vuodenajan leppoisasta energiasta nautiskellen.Unelmasi voivat toteutua paljon helpommin kuin uskotkaan!Pakettiin sisältyy lisäksi retriittipäivälle jatkoa:

1) Saat henkilökohtaista ohjausta päivän aikana, auttaen sinua saamaan omat askelmerkit unelmasi toteutukseen!

2) Saat myös kaksi valinnaista joogatuntia (60 - 75 min viikkotunnit) Studio Mandulassa, jotta voit jatkaa harjoitteita ja tuoda opastettua arkipuuhiin.

3) Lisäksi saat Miian uuden Unelmien toteutuksen harjoitusvihon! Se on ensikertaa saatavilla. Sen avulla saat päivän aikana luotua helpommin osaksi arkeasi. Lisäksi se auttaa sinua unelmien polullasi, kannatellen sinua vielä retriitiltä eteenpäin.Opastajina sinulla on taianomainen kaksikko:

Miia Pöllänen, joka on unelmaelämää kaikkien ulottuville tuova kirjailija, aitojen unelmien toteuttaja, life coach ja uuden ajan juristi, www.valmennusolen.fi, ja

Essi Siitari,  joka on lempeyden sanomaa luotsaava ja itsen ääreen ohjaava joogaopettaja (RYT 500, E-RYT200) ja shiatsuterapeutti, www.studiomandula.fi.Retriittipaketin hinta on 128 euroa.

Se sisältää koko päivän ohjelman henkilökohtaisine ohjauksineen, lounaan, joogan jatkotunnit (2 vapaavalintaista tuntia Studiolla) ja Miian upouuden Unelmien harjoitusvihon sekä päivän mittaan tervetulojuoman (smoothie), teetä ja pientä naposteltavaa!

Voit ilmoittautua vello.fi/studiomandula (workshopit). Saat sähköpostiisi maksuohjeet, ja voit vahvistaa paikkasi osallistumismaksun maksamalla. Toimithan nopeasti, sillä ryhmä on pieni ja paikkoja vain rajoitetusti tähän suloiseen unelmapäivään.


Ruokavaliot ja lisätiedot essi@studiomandula.fi.

Sydämellisesti tervetuloa viettämään kanssamme ihanaa kesäpäivää joogan ja unelmiesi äärellä!

 

 

Lämpöisin terveisin,

 

Miia

 

 

Yhteistyössä Valmennus Olen ja Studio Mandula

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 17, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN