Uusia tuulia

January 8, 2019

Heti ensi alkuun: onnellista uutta vuotta! 

 

Paljon uutta on ilmassa. Ihania työpajoja, neljä kirjaa sekä rahan ja unelmien vuosiryhmät ovat tulossa. 

 

Tämä on uusien alkujen vuosi. Lähde mukaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

 

Laitan vuoden mittaan tänne neljä pientä haastetta, jotka auttavat sinua matkallasi eteenpäin. Samoin alkaa myös uutiskirje. Napsuttele itsesi mukaan, niin saat ihania välineitä suoraan sähköpostiisi.  

 

Vietän päiväni pääosin kirjailijaluolassa, ja tulen ulos harvoin. Istun papereiden ja koneen ääressä villasukissani tai pörrötossuissani kynä viuhuen ja näppäimistö napsuen. Olen valtavan kiitollinen upeasta kirjoitusflowsta, jossa saan ratsastaa näiden neljän kirjan kera. Kun tällaisia aarteita tarjotaan, on ne parasta ottaa vastaan niin nopsasti kuin pystyy. Niinpä haen välillä lisää teetä ja jatkan.

 

Se myös tarkoittaa, että paikkoja uusille yksilövalmennettaville ei ole vapaana. Pyyntöjen vuoksi olen kehitellyt jotain uutta...

 

Työpajat ovat sinulle, jos haluat pulahtaa aiheeseen päiväksi tai pariksi. Ne auttavat alkuun ja antavat eväitä arkeen. Jokaisesta työpajan aiheesta on tuloillaan myös kirja. Siten runsautta ja toteutuvia unelmia on tänä vuonna tulossa paljon.

 

Vuosiryhmät ovat lempeitä ja voimakkaita muutoksen tuojia. Niissä saa henkilökohtaista ohjausta sekä ryhmän tuen. Vuoden aikana ehtii  saada aikaan suuria. Edetä voi omalla tahdilla ja silti saada samalla aikaiseksi, sillä tietää seuraavan päiväretriitin olevan tuloillaan. Ryhmät ovat pieniä ja niitä on vain kaksi. Voin suositella näitä lämpimästi. Nämä ovat todellisia uusien alkujen ryhmiä.

 

Unelma todeksi -vuosiryhmässä opitaan unelmien toteutusprosessi (aikuisten oikeasti ja arjen keskellä) ja toteutetaan unelmaa.

 

Polku taloudelliseen vapauteen -vuosiryhmässä ohjataan vauraus virtaamaan luoksesi niin, että voit pitää kuukauden lisää vapaata työstäsi joka vuosi, toteuttaa unelmiasi tai luoda omaa unelmaelämääsi muulla tavoin. 

 

Ryhmät alkavat huhtikuussa. Voit ilmoittautua osoitteeseen onnistun@bujoillaan.com. Lisätietoa Valmennus-välilehdellä.  

 

(Lisäys 12.2: Kirjojen luontiaikataulusta johtuen Unelma todeksi -vuosiryhmän aloitus siirtyy syksylle - mutta hyvää kannattaa odottaa... )

 

Toivon sinulle rohkeutta astua sille polulle, jolle haluat astua. 

 

Tämä on Sinun vuotesi. Kiitos että saan kulkea polkua kanssasi.

 

 

Valolla ja halauksin,

 

Miia

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 17, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN