Unelma toteen, vohouu!

May 22, 2018

 

 

 

Unelmien toteuttaminen on paljon helpompaa kuin luullaan.

 

Unelmien toteuttaminen on itse asiassa varsin yksinkertaista. Elämää ei tarvitse kääntää ylösalaisin. Voit toteuttaa niitä arkesi keskellä, omalla tahdilla ja omalla tavallasi.

 

Unelman toteutusprosessi riippuu paljon unelman laadusta ja haastavuusluokasta. Suurin piirtein ja palikkaversiona se näyttää tältä:

 

Unelman hahmottelu - ja varmistus - esiunelmien kartoittaminen - toimintasuunnitelma - valmistautuminen - toiminta - suunnan tarkistaminen - toiminta - suunnan tarkistaminen - toiminta -(toistettuna tarpeeksi monta kertaa)- onneksi olkoon, olet perillä!

 

Näiden lisäksi on tarpeen ottaa huomioon useampi seikka, joilla varmistaa toteutusta niiden toimiessa tukena taustalla - ettei rysäytä pöpelikköön. 

 

Paljon merkitystä on sellaisilla seikoilla kuin ymmärtää aivojen toimintaa, tapojemme biologiaa, havaintojemme valikoivuutta ja itse asiassa melkoista epäsuhtaa, nykyajan vaatimusten ja olosuhteiden vaikutusta päätöksentekoprosessiin, tuen, palautumisen ja esimerkiksi unen merkitystä tässä prosessissa.

 

Kun tarpeelliset osaset järjestelee loogisesti, ne loksahtavat paikoilleen lähes itsestään. Ja sitten polku on helppo kulkea. Tätä olen tehnyt viimeiset parikymmentä vuotta: yrittänyt löytää olennaisia osasia ja järjestellyt niitä paikoilleen: ja voihan upeutta, se toimii!

 

Tämä ei tarkoita, että unelmien toteuttaminen on yhtä kukalta toiselle pomppimista hedelmäkoria heilutellen. Aina tulee vastoinkäymisiä ja haastavuuksia. Ne kuuluvat asiaan. Turha kuitenkaan on ylimääräisiä hankaluuksia kerätä - ja silti suurin osa tulee näin tehneeksi, jolloin virta loppuu ennen aikojaan ja unelmat jäävät niihin jumiin. Tuolloin paikanna pulmakohta, oikaise se ja jatka matkaa - se on toden totta sen arvoista.

 

Tsemppiä vaan kaikille ja puskii! Niille jotka kaipaavat kulkuapua niin vauhdilla on tulossa niin verkkovalmennus kuin kirjakin! Oman maun mukaan voi valita itselleen sopivan matkakumppanin.

 

 

Voihan elämän upeutta! Sitten vaan unelmia toteuttamaan!

 

 

Minkä haluaisit toteuttaa seuraavaksi?

 

 

Innostuksella,

 

Miia

 

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 17, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN