Mikä ihmeen bujoilu?

February 6, 2018

Bujoilu on helppoa, tehokasta, innnostavaa ja alat onnistua ensimmäisestä päivästä lähtien. Voisiko enää paremmin olla? Joten aloitetaan!

 

Bujoilu on yksinkertainen ja helppo elämänhallintatyökalu. Se on kynä ja nippu paperia. Sen avulla onnistuu niin arjen yksinkertaistaminen, elämäntapamuutokset ja unelmien saavuttaminen.

Bujoilu yksinkertaisti tarkoittaa, että otat käyttöön yhteen vihkoon parhaat apuvälineet, joita olet elämäsi aikana löytänyt ja jotka toimivat sinulle parhaiten juuri tässä hetkessä.

 

Näitä apuvälineitä löytyy kaikilta elämän aloilta treenipäiväkirjasta projektinhallintaan ja arkkitehdin pöydältä taloushallinnon laskentaan. Ihmiset ympäri maailmaa kehittävät  jatkuvasti uusia välineitä huimaavaa vauhtia ja jakavat niitä verkossa. Suurin osa on käytettävissä ilmaiseksi. 

 

Siinä se.

 

Ja sitten vaan hommiin!

Voit lukea lisää kirjastani Bujoilun voima – järjestä elämäsi, saavuta unelmasi (WSOY 2017). Sieltä löytyy parhaat välineet ja opastan niiden tuotteliaan käytön sekä jaan konkreettisia esimerkkejä. Näin saat luotua parhaan mahdollisen bujon, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi.

Onnistunutta bujoilumatkaa!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 17, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN