Palveluehdot

 

YLEISTÄ

Tuotteita myy Valmennus Olen (y-tunnus 2952955- 7), Tirilänkatu 11, 53500 Lappeenranta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella sekä ulkomailla.

 

TEKIJÄNOIKEUDET JA TAVARAMERKIT

Verkkosivusto ja sen sisältämä aineisto on Valmennus Olenin omaisuutta sekä tekijänoikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua. Nimet, kuvat, logot, tekstit, tarjotut tuotteet ja palvelut sekä muu aineisto ovat kansallisten sekä kansainvälisten lakien suojaamia tuotemerkkejä, toiminimiä ja muita immateriaalioikeuksia.

Jos pidät tekijänoikeustiedot ja -merkinnät selvästi näkyvillä, voit tulostaa verkkosivujen materiaalia ja käyttää siitä otteita omaa henkilökohtaista käyttöä varten. Muuhun käyttöön tarvitaan etukäteinen, kirjallinen lupa Valmennus Olenilta.

 

TILAAMINEN

Tuotteet ja palvelut tilataan pääsääntöisesti verkko- tai matkapuhelinsivustolla osoitteessa www.valmennusolen.fi, sähköpostitse, puhelimitse tai asiakastapahtumissa. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet ja palvelut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin palveluehtoihin. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot.

 

MAKSUTAVAT

Tuotteet, palvelut ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen voi maksaa tilisiirtona käyttäen minkä tahansa pankin tiliä. Sähköpostiin tulevassa tilausvahvistuksessa annetaan tilauksen maksutiedot pankkitileineen ja viitenumeroineen. Maksutavat laajenevat pääasiallisen verkkokaupan avaamisen yhteydessä.

Tapahtumissa osallistuja voi maksaa myös käteisellä, pankkikorteilla (debit) sekä kaikilla yleisimmillä luottokorteilla (credit) kuten Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club ja JCB.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

LASKU

Yli 200 euron tilauksen voi poikkeuksellisesti sopia maksettavaksi laskulla. Maksuaika on 14 vuorokautta.

Maksun myöhästyessä noudatamme hyvää perintätapaa. Tällöin laskusta lähetetään muistutuslasku ja laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5 euroa ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksun myöhästyessä edelleen lähetämme uuden muistutuksen, jota laissa kutsutaan nimellä ’maksuvaatimus’. Laskun loppusummaan lisätään maksuvaatimusmaksu 24 euroa (14 euroa alle 100 euron ostoksissa) sekä päivitetään korkolain mukainen viivästyskorko. Muistutukset lähetetään vasta vähintään 14 päivän välein, jolloin sinulla on aikaa hoitaa viivästynyt suoritus. Muistutuksia on yksi ja vaatimuksia kaksi, joiden jälkeen viivästynyt maksu siirtyy oikeudelliseen perintään.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun maksusuunnitelman laatimista varten. Maksusuunnitelman laatiminen on 5 euroa. Suunnitelma ei poista jo kertyneitä kuluja. Sen sijaan uusia perintäkuluja ei kerry ja pääset jälleen normaaliin laskutukseen, jos yhdessä sovittua maksusuunnitelmaa noudatetaan.

Mahdollisilta yritysasiakkailta kulut veloitetaan todellisten kulujen mukaan.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Postikulut ovat samat paketin koosta riippumatta eli 5,80 euroa. Paketit lähtevät meiltä pääsääntöisesti 2 - 5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Joskus tilausten käsittely saattaa silti ruuhkautua ja toimitusajat voivat hiukan venyä.

Haluamme tarjota sinulle hyvää palvelua. Postikulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Ärrä-pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen tai laskun yhteydessä. Lisäksi erityistoiveen perusteella voimme käyttää muuta toimitustapaa haja-asutusalueille. Tällöin toimituskulut määrittyvät toimitustavan mukaan.

Ärrä-paketti tulee lähimmälle R-kioskillesi. Kun paketti on saapunut myymälään, saat siitä R-kioskilta ilmoituksen viestinä tilauksen yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon. Paketti on noudettavissa tavanomaisen postin seitsemän päivän sijasta 14 päivää. Voit noutaa paketin silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Lahjakortit toimitamme asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Näiden toimitus on ilmainen.

Toisinaan saatamme tarjota kampanjoissa postituksen ilmaiseksi tai alennettuun hintaan kotimaan toimituksille. Tällöin asiasta on selkeä maininta myyntisivulla.

Noutamattomasta paketista veloitamme 14,90 euron maksun. Tämä kattaa hieman meille aiheutuneita ylimääräisiä kuluja. Huomaa, että lunastamaton paketti ei ole palautus tai peruutus.

Ulkomaille toimitustapa ja -hinta vaihtelevat kohdemaan mukaan. Ulkomaan pakettien toimitusajat riippuvat kohdemaasta ja käytetystä toimituspalvelusta.

Asiakaspalvelumme on yhteydessä asiasta sähköpostin välityksellä ennen paketin toimittamista.

Pidämme oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme, selvien hintavirheiden osalta sekä muusta erityisestä syystä.

Hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuote on tahattomasti hinnoiteltu virheellisesti niin, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden.

 

PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus verkkokaupassa ja muussa etämyynnissä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Pakkaa ja pehmusta lähetys huolellisesti. Laitathan mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, tilinumerosi sekä tilausnumero, jota palautus koskee tai kopio tilausvahvistuksesta.

Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluun 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitus on tehtävä aina. Säilytä kuljetukseen antamasi palautuksen kuitti mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on saanut tilauksensa. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Jos palautettu tuote ei ole yllä tarkennetussa uutta vastaavassa kunnossa, tuotteen hintaa ei voida palauttaa. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Ongelmatilanteesta kuljetuksessa tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio toimituspalvelulle (pääasiallisesti R-kioski). Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä asiakaspalveluun 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Virheilmoituksen saatuamme neuvottelemme asiakkaan kanssa sopivasta ratkaisusta.

Omistuskirjoituksella pyydetyllä tai muulla tavoin kustomoidulla tuotteella ei ole palautusoikeutta.

 

PERUUTUSEHDOT

Viikkotunnit on mahdollista peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen tuntia. Pajat, yksilöohjaukset ja muut yksittäiset tapahtumat voidaan peruuttaa viimeistään neljä päivää aiemmin. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista lääkärintodistuksella osallistumisen estyessä. Huomaa, että peruuttamattomasta paikasta perimme osallistumismaksun. Paikkoja on rajoitetusti ja näin varmistamme, että halukkaat voivat osallistua.

Vuosiryhmät, ohjelmat ja muut pitkät valmennukset ovat erityisvalmennuksia, joihin ei voida ottaa uusia osallistujia kesken valmennuksen. Siten peruuttaminen on näiden osalta mahdollista vain lääkärintodistuksella osallistumisen estyessä. Elämässä tapahtuu muutoksia kuten muuttoja, ja palveluntarjoaja pyrkii mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon osallistujien pitkänmatkan aikatauluja ja vastaavia käytännön seikkoja auttaen osallistumisen jatkamista näin tapahtuessa.

Online ohjauksilla ja muilla digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen on jo aloitettu, ei ole tavanomaista verkkokauppaostosten peruuttamisoikeutta. Pääsääntöisesti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden toimittaminen aloitetaan saman tien tilauksen jälkeen. 

Joidenkin online ohjausten yhteydessä on ilmoitettu erityisestä peruuttamisajasta. Näissä tapauksissa ostajalla on oikeus peruuttaa osto tuon ajanjakson aikana. Tavallisesti mainittu ajanjakso on 7 tai 14 päivää. Aika lasketaan ohjauksen toimittamispäivästä lukien. Jos ohjaus avautuu vasta myöhemmin, lasketaan aika ohjauksen avautumispäivästä lukien. Mikäli ostaja haluaa käyttää peruutusoikeuttaan, tulee hänen toimittaa kirjallinen peruutusilmoitus palveluntarjoajalle mainitun peruutusajan sisällä osoitteella [email protected] Mainitun ajan jälkeen erityinen peruutusoikeus lakkaa automaattisesti.

 

ALENNUKSET

Valmennus Olen voi julkaista toisinaan tarjouksia ja alennuskoodeja. Prosenttimuotoinen alennus annetaan normaalihintaisista tuotteista. Jos ostoksissasi on tarjoustuotteita, saat tuotteet hinnalla joka on sinulle edullisempi.

Alennuskampanjoissa saatamme rajoittaa alennusten käytön laajuutta esimerkiksi vain osaan tuotteita tai tiettyyn lukumäärään tai alennuksen käyttökertoja esimerkiksi yhteen kertaan asiakasta kohden taikka muulla tavoin.

 

VASTUU JA TURVALLISUUS

Palvelut ja tuotteet on laadittu fyysisesti, psyykkisesti, emotionaalisesti ja taloudellisesti terveelle ihmiselle. Ne on luotu vain informatiivisiin tarkoituksiin ja neuvonnan antamiseen. Keskustele lääkärisi, juristisi tai muun asiaankuuluvan asiantuntijasi kanssa ennen aloittamista ja varmista palvelun tai tuotteen soveltuvuus juuri sinulle. Jokainen tekee harjoituksia ja toteuttaa päätöksiään omalla vastuullaan. Ota aina riittävästi selkoa asioista ja niihin mahdollisesti liittyvistä riskeistä ja varotoimenpiteistä ennen päätöksentekoa ja toteutusta. Palveluntarjoaja ei ole vakuuttanut osallistujia erikseen. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa osallistujalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Varmista että sinulla on asiaankuuluvat vakuutukset voimassa.

Henkilökohtaisiin valmennuksiin osallistuva asiakas sitoutuu tiedottamaan ohjaajaa merkityksellisistä muutoksista terveydentilassaan ja taloudellisessa tilanteessaan. Palveluntarjoaja pyrkii aina tuomaan esille ohjauksen sisällön turvallisuushakuisesti ja riskejä esiin nostaen. Tästä huolimatta jokainen osallistuja on itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa harjoitteita ja toimia oman hyvinvointinsa, terveydentilansa ja taloudellisen tilanteensa sallimissa rajoissa sekä selvittää aihetta ja siihen liittyviä riskejä riittävästi. Valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen päätöksiinsä ja toimiinsa mahdollisesti liittyvistä seurauksista ja osallistuu omalla vastuullaan, vapauttaen ohjaajan ja palveluntarjoajan vastuusta.

Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä osallistumiseen perustuvista maksuvelvoitteista.

 

TUOTEVASTUU

Pyrimme toimittamaan virheettömiä tuotteita, mutta toisinaan voi mukaan joutua heikompia kappaleita. Virhetapauksissa pyrimme aina ensin ratkaisemaan pulman yhdessä asiakkaan kanssa.

 

TIETOSUOJA

Valmennus Olen käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Kerättävät tiedot ja käyttötavat on kuvattu erillisessä rekisteriselosteessa. Valmennus Olenin verkkosivujen ja asiakkaan välillä on suojattu yhteys.

Sivustolla saatetaan toisinaan vinkata linkkejä muiden toimijoiden verkkosivuille. Valmennus Olen ei ole vastuussa näiden sivujen toiminnasta tai sisällöstä.

 

PALVELUEHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidämme oikeuden muuttaa palveluehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin palveluehtoihin.

 

SOVELLETTAVA LAKI

Tähän sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia.

Jos sopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Päivitetty 1.1.2019.