HEI,

Olen Miia.


Olen life coach, kirjailija ja Valmennus Olenin perustaja.

Ja vankkumaton optimisti.

Ihana tavata sinut!

Olet varmaan lukenut kirjaani, nähnyt postauksiani, tavannut messuilla tai ystäväsi on vinkannut. Miten tänne löysitkin, olen iloinen, että olet täällä.

Tämä sivusto on ihmeellinen varanto ideoita, vinkkejä ja välineitä, jotka auttavat sinua muuttamaan elämäsi – oikeasti. Kokoan sinulle tänne kaikkea parhautta. 

Jos haluat tietää minusta hieman lisää:

Minulle voi laittaa sen 44 eri nimikettä ja ne kaikki ovat totta. Olen lempeä seikkailija ja löytöretkeilijä. Olen toteuttanut unelmiani niin kauan kuin pystyn muistamaan, löytäen yhä toimivampia keinoja ja työkaluja. Olen ehtinyt tehdä paljon kaikenlaista...


Olen vihkinyt avioliittoon toista sataa pariskuntaa, kävellyt jäätiköllä, lenkkeillyt tulivuoren rinteellä, matkannut vaijerin varassa pilvimetsän latvustossa, loikannut vesiputoukseen, retkeillyt sademetsässä, uinut delfiinien kanssa avomerellä ja sukeltanut valashaiden kanssa, hypännyt laskuvarjolla ja lentänyt isolla leijalla, selvitellyt rikoksia, harjoittanut kehoani ja mieltäni, matkannut lähes 40 maahan, ja paljon, paljon muuta. 


Olen muun muassa toiminut juridisena neuvonantajana, life coachina ja opettajana. Mukaan on tullut hienoja titteleitä ja akateemisia oppiarvoja. Olen elänyt aivan tavallista perhe-elämää arjen pyörittämisineen ja lukuisine ystävyyssuhteineen, sekä jonglöörannut töiden ja opintojen kanssa. Elämäni on täyttä, rikasta ja monipuolista, ja silti niin tavallista. 

... paitsi tietysti, että ensimmäinen 100 Unelmaa -listani on kohta toteutettu, ja uusi on jo alkanut toteutumaan!

(Ja niin voi sinullakin olla ♡)

Jos haluat tietää vielä himpun lisää... 

Rakastan villasukkia, vaniljateetä (vaikka tiedän sen ns. luontaisen aromin tuotettavan majavan peffarauhasten tienoilta) ja suklaata. Olen surkea meditoija vaikka se on minulle helppoa vuosien harjoittelun jälkeen. Yritän aloittaa aktiivisen joogaamisen noin sata kertaa vuodessa. Lempisanani on 'ja'. Osaan remontoida ja nikkaroida, mutta en tehdä hienoa. Rakastan ruoanlaittoa, vaikka innoissani unohdan syödä. Luovutan yleensä 100 kertaa, mutta jatkan 101 kertaa. Tällainen iloinen höpöttäjä täällä. Toivottavasti tapaamme pian! 

Nähdään verkkovalmennuksilla tai livenä!

Lämpöisin halauksin,

Miia

 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN