Miia Pöllänen

 

 

KOKEMUKSIA

 

 

 

 

 

Puolessatoista kuukaudessa sain luotua 13 400 euroa seuraavalle neljälle vuodelle - ja kolmessa kuukaudessa 18 800 euroa! 

Tämä tuntui aivan uskomattomalta, sillä olen pitänyt itseäni jo entuudestaan säästäväisenä ja tarkkana rahankäyttöni suhteen. 

Miian ohjeet on tosi selkeät.

Aika helposti pystyin löytämään itselleni tärkeitä asioita ja asioita, joita saatoin tehdä. Näistä muutamista pienistä muutoksista kertyikin vuoden aikana iso summa, saati useamman vuoden aikana.


Suosittelen lämpimästi, uskon että positiivinen yllätys odottaa!

 

Leena Sirppiniemi

toimistotyöntekijä

 

 

 

 

Miialla on kyky auttaa raha-asioissa konkreettisesti ja saada ne tuntumaan helpommalta ja kevyeltä, oli lähtötilanne mikä tahansa. Miian ohjaus on henkilökohtaista ja siinä yhdistyy upeasti sijoittajan ja juristin näkökulma energeettiseen ohjaukseen ja ripaukseen taikaa 🌟

Hänen antamansa ohjeet ovat toteuttamiskelpoisia heti, ilman riskiä tai pääomaa. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on selvä taloudellinen suunnitelma.

Monesti hankalilta tuntuvat raha-asiat saavat Miian ohjauksessa todellisen muotonsa, raha on vain energiaa ja meillä on kaikilla työkalut runsauden ohjaamiseen omaan elämäämme.


Lämmin suositus <3

Essi Siitari

yrittäjä ja joogaohjaaja

 
Miia Pöllänen

 

OLEN TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

 Nähdään pian!

 

Miia Pöllänen

bestseller-kirjailija, rahaopastaja, varatuomari, OTM, FM

 

Pääset ohjaukseen tästä.

 

Voit ottaa yhteyttä [email protected]