Several Open Books

KIRJAT

IMG_3986_edited.jpg

BUJOILUN VOIMA - JÄRJESTÄ ELÄMÄSI, SAAVUTA UNELMASI

Bujoilun työkalut ja niiden käyttö

Bujoilun voima - järjestä elämäsi, saavuta unelmasi (WSOY 2017) on maailman ensimmäinen kokonaisvaltainen bujoiluopas. Siinä on koottuna kaikki parhaat välineet ja työkalut, joilla voi saavuttaa rikkaan ja tuotteliaan elämän ja lukuisia suuria unelmia.


Ota elämäsi haltuun ja saavuta toivomasi asiat!


Opas kertoo selkeästi ja havainnollisesti bujoilun perusteet ja opastaa käyttämään sitä tavoitteellisesti. Bujon avulla saat kerättyä yhteen muistilistat, tulevat tapahtumat ja tehtävät, sekä asetettua itsellesi tavoitteita, joiden seuraaminen on hauskaa ja konkreettista.

Kalenteriin saat merkattua niin päiväkohtaisia kuin pidemmän tähtäimen projekteja. Seuraamalla tehtävien valmistumista pystyt näkemään, mikä homma hoituu nopeasti ja mikä kaipaa lisäapua. Voit myös helposti punnita, mikä tehtävä on päämääriesi kannalta tärkeä, ja voiko jotain jättää tekemättä. Tulet näin lahjoittaneeksi aikaasi kaikkein olennaisimmille, tärkeimmille ja iloa tuottavimmille asioille, jotka kuljettavat sinua  kohti unelmaelämääsi!


Miia Pöllänen on juristi ja hyvinvointivalmentaja. Hän on hypännyt laskuvarjolla, opetellut useita kieliä, neulonut villapaitoja ja laitesukeltanut valashaiden kanssa eli jonglöörannut elämäänsä bujon avulla teini-iästä lähtien. Kiitos bujon, se on ollut helppoa, hauskaa ja tapahtunut hyvässä järjestyksessä.

TILAA OMASI

Voit tilata kirjan myös täältä onnistun@valmennusolen.fi

Saat kirjan halutessasi omistuskirjoituksella ja viestillä varustettuna ♡    


Laita viestiin monta kirjaa haluat ja halutessasi nimet omistuskirjoituksia varten. Saat maksutiedot tilisiirrolle sähköpostilla. Hinta on 24 euroa. Postimaksu on vain 4,80 euroa. Yli 50 euron ostoksille postituksen saat LAHJANA  ♡
Filosofia. Psykologia. Johtaminen. Organisointi. Tavoitteellinen toiminta. Projektinhallinta. Ajanhallinta. Elämänfilosofia. Elämäntaito. Mielenhallinta.

  Outstanding Quality

UUSIA KIRJOJA

Tulossa

Seuraavat kirjat ovat jo tulossa - ja olen aivan rakastunut niihin. Niiden kirjoittaminen on päivästä päivään ihmeellistä surffailua flowssa!

Näiden avulla unelmien toteuttaminen on lasten leikkiä (ainakin melkein :). Saat taloutesi vakaaksi, aikatauluasi vapaaksi ja voit alkaa luoda unelmaelämääsi.

Olen saanut yhdistettyä näissä tietämykseni ja löytöretkeilyni lukuisilla aloilla, aiheissa ja paikoissa. 


Voit tutustua tällä välin ensimmäisen kirjan välineisiin - sillä haluat niin osata ne pian!

Unelmien toteuttaminen on paljon helpompaa kuin usein luullaan. 

 
Pilates Stretches

OLE MENOSSA MUKANA

Odotellessasi seuraavia kirjoja voit jo saada päivityksiä ja herkkupaloja uutiskirjeessämme! Napsuttele nimesi ja paras meiliosoitteesi tähän, niin saat ihanan uutiskirjeen!

 
 

VALMENNUS OLEN

Lappeenranta, Finland

© 2018 - 2020 BY VALMENNUS OLEN