Pääset Jeffin ilmaiseen ohjaukseen tästä:

Jeffin ohjaukseen tästä!

 

PS. Ilmoittautumisen sivu on hieman sekava tällä kertaa, älä anna sen hämätä. Ohjaussivu on helppo ja selkeä. 💖  Ihanaa että sinäkin olet mukana!

 

 

 PÄÄSY AVOINNA!

 

Hei, Miia täällä!

Olen käynyt läpi lukuisia huippuluokan ohjauksia, kursseja ja kirjoja. Vain muutama niistä on ollut sellaisia, joita voin suositella sinulle.

Yksi niistä on mentorini Jeff Walkerin ohjaus PLF (Product Launch Formula).  

Jeff on nyky-online bisneksen isä. Suuri osa alan isoista nimistä on hänen ohjattaviaan tai hänen ohjattaviensa ohjattavia.

Hän tekee työtään intuitiivisesti ja suurella sydämellä, hän ei vain mainosta näitä. Hän on lempeä, mukava, laadukkaita ohjauksia tarjoava ja integriteetillä toimiva opastaja.

Toivoisin, että olisin löytänyt hänet jo vuosia sitten, sillä olisin päässyt paljon helpommalla ja edullisemmalla!

Siksi haluan tuoda tämän ulottuvillesi, jotta sinä voit päästä.

Minulla meni vuosia löytää hänet ja hänen ohjauksensa, sillä hän on vaatimaton eikä pidä meteliä itsestään.

Hänen ohjaustaan on ostettu yli 400 miljoonalla dollarilla. MILJOONALLA. Hänen ohjattavansa ovat luoneet pitkälti yli 1 miljardi euroa. 

Ohjattavat ovat kaikilta mahdollisilta elämän ja liiketoimen aloilta - neulomisesta maatilan pitoon, terapeuteista taiteilijoihin. Se toimii myös sinulle.

Se on aidosti alan paras ohjaus.

Ja toiseksi paras ohjaus on se, jonka hän pitää ILMAISENA. Se sisältää paljon hyvää ja selkeää tietoa. Sinäkin voit osallistua siihen helposti.

Se on nimeltään Launch Masterclass. Sillä on ollut jo yli miljoonaa osallistujaa. Se on kuitenkin vain kerran vuodessa. 

Pääset näkemään muun muassa miten lankoja käsityönä tekevä nuori nainen, sydämiä maalaava kuvataiteilija, luonnon kosmetiikan opettaja, yrttien kasvatuksen opastaja ja historiallisten asusteiden ompelija ovat luoneet loistavan menestyksensä. 

Samoin löydät terapeutteja, kirjailijoita, lääkäreitä, graafisia suunnittelijoita, maanviljelijöitä, opettajia, muusikkoja, oikeastaan kaikkea taivaan ja maan väliltä. Oletpa millä alalla tahansa, löydät arvokasta opastusta ilmaisena täältä. 

Voit katsoa ohjausta myös uusintoina sen aikaa, kun ovet ovat auki reilun viikon ajan.

Vaikka tutustuisit vain pieneen osaan ohjausta, on se suuresti sen arvoista! Samoin vaikka englantisi olisi hakusessa - Jeff auttaa ymmärtämään piirtäen samalla.

Tämä 100 % ilmainen ohjaus pidetään vain kerran vuodessa - luonnollisesti. Tänä vuonna Jeff avaa ovensa jo kesän puolella!

Ohjaus on kokonaan online.

  

 

Pääset Jeffin ilmaiseen ohjaukseen tästä:

Jeffin ohjaukseen tästä!

PLF Product Launch Formula

 

Product Launch Formula on Jeff Walkerin uraauurtava ja alkuperäinen online liiketoimen ohjaus. Tapa, jolla näet suurten toimijoiden lähestyvän yleisöään, on Jeffin luomaa.

Hän näyttää miten voit tuoda ideasi, teoksesi ja palvelusi helposti ja omalla tavallasi esiin - olitpa millä alalla tahansa, kirjailijasta maanviljelijään.

Jeff on uuden ajan online liiketoiminnan luoja ja suosikkikirjailija, joka tekee työtään intuitiolla ja  sydämellä, ja joka auttaa sinua tekemään toiveistasi totta!

Hänen ohjattaviaan ovat olleet online liiketoimen suurtoimijat Marie Forleosta Brendon Burchardiin.

Jeff julkaisi juuri uuden painoksen kirjastaan Launch ja se ponkaisi suoraan listojen ykköseksi.

Jeffin maanläheistä ja selkeää ohjausta on helppo seurata, vaikka olisit vasta astumassa onlinen ihmeelliseen maailmaan!  ♡

 

 

Tule mukaan jo tänään!

 

 

 

      Palveluehdot                                      Tietosuoja                            Disclaimer