Disclaimer

 

YLEISTÄ

Palveluntarjoaja on Valmennus Olen (y-tunnus 2952955- 7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille pääosin Suomen alueella.

 

RAJOITUS

Kiitos että olet käymässä Valmennus Olen’n verkkosivustolla (kuten www.valmennusolen.fi, www.bujoillaan.fi, www.miiapollanen.fi, www.pyhannaiseudenpaivyri.fi, tai muilla sivuillamme). Olet saapunut Disclaimeriin jonkin ylläolevan sivustomme kautta, johon tästä eteenpäin viitataan ilmaisulla ’tämä verkkosivusto’.

Mikä tahansa tulevaan suuntaava ilmaus tällä verkkosivustolla tai missä tahansa tuotteessamme tai palvelussamme on tarkoitettu ilmaisemaan näkemystämme tulo- ja onnistumispotentiaalista, joita jotkut ihmiset voivat saavuttaa käyttämällä tuotteitamme tai palveluitamme.

Pyrimme esittämään valmennuksen, tuotteemme ja palvelumme ja niiden luomia mahdollisuuksia asianmukaisesti.

Silti tällä verkkosivustolla myytäviä tuotteita ja palveluita ei tule tulkita lupauksesi tai takuuksi tuloista tai menestyksestä.

Tulokset joita saatat saada käyttäessäsi tuotteitamme ja tietojamme riippuu lukuisista tekijöistä, kuten ajasta jonka omistat aineistolle, ideoista ja tekniikoista joita käytät, taloudestasi, tiedoistasi, useiden taitojen hallinnasta, ja niin edelleen. Koska nämä tekijät vaihtelevat yksilöittäin, emme voi taata tiettyä tuloa tai onnistumisen tasoa.

Emme anna takuita siitä, että tulet saavuttamaan samankaltaisia tuloksia kuin me (tai kukaan muu). Itse asiassa me emme anna minkäänlaisia takuita, että tulet saavuttamaan lainkaan tuloksia tällä verkkosivustolla, palveluissamme tai tuotteissamme sisältävillä ideoilla ja tekniikoilla. 

Siinä laajuudessa kuin me sisällytämme tapausselosteita tai palautteita tällä sivustolla tai muussa aineistossa, sinun tulisi olettaa, että nämä tarinat eivät millään lailla edusta ’keskiverto-’ tai ’tavallista’ asiakaskokemusta.

Kuten kaikkien tuotteiden ja palveluiden osalla, jotkut ihmiset ostavat tarjotun tuotteen tai palvelun, mutta eivät koskaan käytä sitä, eivätkä siksi saa lainkaan tuloksia. Sen vuoksi sinun on kohtuullista olettaa, että et saa lainkaan tuloksia tästä mitä tarjoamme sivustollamme. 

Huomaa, että huolimatta rajoituksesta voit silti hyödyntää meidän palautusmahdollisuutta, jos et ole täysin tyytyväinen hankintaasi. Sellaisissa tilanteissa voit palauttaa tuotteen palautusehtojen ja aikamääreiden mukaisesti, joihin viitataan Palveluehdoissa tällä verkkosivustolla.

Ymmärrät ja suostut täysin siihen, että Valmennus Olen ei ole vastuussa onnistumisestasi tai epäonnistumisestasi, toimistasi tai toimimattajättämisistäsi eikä esitä tai anna lainkaan takeita siitä, että tuotteemme tai palvelumme tuo lainkaan tuloksia sinulle.

 

Päivitetty 1.1.2019.