Onnistu!

VALMENNUS OLEN


Lämpimästi tervetuloa Valmennus Oleniin! Luvassa on lempeää arkea, hyvää oloa ja toteutuvia unelmia. Aikuisten oikeasti ja arjen keskellä. 


Lähtökohtana kaikessa mitä teemme on haastaa ja muuttaa vallitseva ajattelumalli. Uskomme, että asiat voi tehdä toisin. Unelmat eivät ole haaveilua tai mukava lisä eläkepäivien viettoon. Unelmat on tehty toteutettavaksi. Ne ovat perusosa elämääsi. Ne vievät paikkoihin, joihin kannattaa mennä, kohtaamaan ihmisiä, joita kannattaa tavata ja luovat parasta versiota sinusta. Lisäksi unelmat auttavat sinua luomaan taloudellisen vapautesi.

Näiden toteuttaminen on usein paljon helpompaa kuin uskotkaan.

PS. ... ja ainoa oikea hetki on nyt.

 

OLEN-UUTISKIRJE
Pysy menossa mukana!

 
 
 

May 29, 2018

Tässä taannoin minulta kysyttiin, voiko unelmien toteuttamisprosessia soveltaa yrittäjyyteen.

Öh, hämmästyin sanattomaksi... tuota.... eh... ne.. tuota...hä... enkö tajua tässä jotain... missä se kompa on?... Tuotaa... siis... nehän ovat yksi ja sama asia.

Aivan samat pe...

May 22, 2018

Unelmien toteuttaminen on paljon helpompaa kuin luullaan.

Unelmien toteuttaminen on itse asiassa varsin yksinkertaista. Elämää ei tarvitse kääntää ylösalaisin. Voit toteuttaa niitä arkesi keskellä, omalla tahdilla ja omalla tavallasi.

Unelman toteutusprosessi riippuu pal...

May 15, 2018

Bujoiluhakkereille

(Jos et ole vielä pitkään kikkaillut bujoilla tai askartelukäpränen ei ole puraissut vakavasti, saattaa olla hyvä siirtyä suoraan muuhun postaukseen. No niin, aloitetaan:)

Välillä on hyvä saada muokattua sivuja omassa tutussa bujossa. Viikkoaukeama voi...

May 1, 2018

Maaliskuun iltana saunassa istuessamme haikailin jo kesää. Olen vilukissa, eikä kylmä ole juttuni, ei sitten pätkääkään. Ja sitähän oli riittänyt jo ihan tarpeeksi.

Siirryin ajatuksissani tulevaan, ja keksin loistavan ajatuksen (ainakin omasta mielestäni). Jos kehitteli...

Please reload

Featured Posts

Joogalla hyvää oloa: 3 vinkkiä

March 13, 2018