✨ Luo parissa tunnissa onnistunut rahavuosi 2024 ✨ Ilmoittautuminen avoinna nyt!

Suosikkivälineitäni ⛲️⛱

miia pöllänen Jul 28, 2023

Hei ihanainen,

Saan usein pyyntöjä vinkata hyviksi toteamiani välineitä ja suosikkiohjauksiani, joten olen koonnut niitä tähän avuksesi. Käytän jokaista näistä jatkuvasti. 

Nämä ovat olleet merkittäviä löytöjä polullani ja auttaneet valtavasti eteenpäin.

Minulla on 2 suosikkiohjausta ja 2 välinettä, jotka ovat auttaneet minua etenemään loistavia loikkia. 

 

Ohjauksia

 * Näihin ovet avautuvat uusille tulijoille vain kerran tai pari vuodessa. Ensimmäiseen pääsy on avoinna juuri NYT (Carrie, pääset sille tästä). Toiseen avautuu aivan pian (Jeff, pääset odottelulistalle tästä. Vinkkaan sinulle saman tien, kun ovet ilmaiseen ohjaukseen avautuu!)

 

1. Carrie Greenin Female Entrepreneur Association -alusta

Tämä on taianomainen paikka, jossa tuntuu kuin olisi saapunut kotiin. Löydät täällä tarvitsemasi sekä toivomasi avun, tuen ja innostuksen online liiketoiminnan & rahalähteiden luomiseen. Se sopii sinulle olitpa vasta idea-asteella tai jo kokenut bisneksen pyörittäjä. Se soveltuu oivallisesti myös harrastusten pariin ja muille aihealueille. 

Uusille tulijoille ovet avautuvat vain pari kertaa vuodessa, joten ole hereillä kun näet ilmoituksia!

Vinkki: voit testata sitä 14 päivää ja pääset katsomaan ilmaisena useita huippuohjauksia 🏖🍦

Pääset myös kiinnostuneiden odottelulistalle tästä, silloin kun ovet ovat kiinni. (Sinne saapuu toisinaan myös lisämahdollisuus päästä mukaan muulloin parin päivän ajan.)

 

 

 

2. Jeff Walkerin PLF (Product Launch Formula)

Minulla vei vuosia löytää tämä. Jeff on nyky-online bisneksen isä. Suuri osa alan isoista nimistä on hänen ohjattaviaan tai hänen ohjattaviensa ohjattavia. 

Hänen ohjattavansa ovat kaikilta mahdollisilta elämän ja liiketoimen aloilta - neulomisesta maatilan pitoon, terapeuteista taiteilijoihin. Se toimii myös sinulle. Hänen ohjattavansa ovat luoneet Jeffin avulla pitkälti yli 1 miljardi euroa. 

Toivoisin, että olisin löytänyt hänet jo vuosia sitten, sillä olisin päässyt paljon helpommalla ja edullisemmalla. Tämä on aidosti alan paras ohjaus.

Sisään pääsee vain kerran vuodessa. Tässäkin saa olla hereillä jos haluaa mukaan. Ovien avaamisen yhteydessä Jeff pitää ilmaisen 3-päiväisen ohjauksen samasta aiheesta. Pääset jo sillä hyvään vauhtiin! (Tavallisimmin pääsy on ollut kesän lopulla tai syksyllä.)

Voit lukea lisää täältä!

 

Välineitä

 

1. Kajabi 

Voit luoda tänne oman toimintasi helposti, kaikki löytyy yhdestä paikasta ja toimii varmasti yhteen! Suurena plussana on jatkuva tekninen tuki. Omat lahjakkuudet voi rauhassa olla toisaalla ja silti asiat hoituvat aina! Voit mukavasti kasvaa ja eikä sen vuoksi tarvitse vaihtaa alustaa, suuret nimet maailmallakin käyttävät tätä.

Saat 14 päivän ilmaisen kokeilun tästä.

 

2. Canva

Luon tällä lähes kaikki tuotteeni sekä niiden esittelyaineiston. Käytän tätä päivittäin. Canva on nopeasti kehittyvä helppo ja intuitiivinen alusta, jossa voit luoda lähes mitä tahansa kuvallisessa tai kirjallisessa muodossa olevaa vaikkapa esitteitä, somepostauksia, värityskirjoja, webinaareja ja jopa verkkosivuja. Se on suurelta osin ilmainen. (Samoin sen maksullinen Canva Pro -versiokin on edullinen.)

Jos sinulla ei vielä ole omia ilmaisia tunnuksiasi, voit luoda ne täällä.

 

Näiden osalta toivoisin vain, että olisin löytänyt ne aiemmin - ne ovat niin hyviä :)

 

Innostuksella,

Miia

Perustaja & CEO

 

 

* Tämä postaus sisältää joitakin affiliatelinkkejä, joiden kautta voin saada pienen palkkion, jos päädyt ostamaan tuotteen. Vinkkaan vain tuotteita, joita rakastan.

 

 

 

 

Close

Saa ihana Olen-uutiskirje!

 

Lämpöisesti tervetuloa toteutuvien unelmien, runsauden ja unelmaelämän pariin! 

Olen-uutiskirje ilmestyy tiistaisin, näin aluksi joka toinen viikko. Se on lyhyt ja innostava!

Rakkaudella, Miia