✨ Luo parissa tunnissa onnistunut rahavuosi 2024 ✨ Ilmoittautuminen avoinna nyt!

🧘‍♀️ Meditointi vs. visualisointi - helpon luonnin tie

miia pöllänen Aug 15, 2023

Hei ihanainen,

Tänään ajattelin hieman valottaa meditaatiota ja visualisointia sekä niiden luontimahdollisuuksia sinulle!

Nämä molemmat harjoitukset voivat auttaa sinua runsauden, rahalähteiden, unelmien, ihmissuhteiden ja unelmaelämäsi luonnissa. 

Niiden parissa on rajattomasti mahdollisuuksia ja ne voivat vaikuttaa osin samanlaisilta. Molemmat lisäksi voivat johtaa sinua samaan päämäärään - mielen selkeyteen ja levollisuuteen.

Joten mistä niiden parissa on kysymys…

Harjoitusten peruseroavaisuutena on aikomus niiden taustalla.

 

Meditaatio auttaa sinua rauhoittamaan mielesi. Saat asioita tapahtumaan helpommin, jos saat päivittäin mieltäsi levollisemmaksi. Jo minuutti tai pari voi tehdä ihmeitä!

Samalla alitajuntasi saa tilaisuuden nostaa tietoisuuteesi ratkaisuja arkesi pulmiin sekä pääset helpommin kuulemaan intuitiotasi.

Meditaatioita on monenlaisia - mielen tyhjentämisestä ja lausahdusten lausumisesta jonkin asian mielessä pitämiseen ja jopa kävelyyn. Siten niissä löytyy myös sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Lempimeditointitapani on ihan vain istahtaa isolle tyynylle sohvan päädyn ja seinän väliin jäävään mukavaan soppeen ja antaa mieleeni nousta tasaista pintaa. Toisinaan taas näen itseni ikään kuin leijumassa lempeällä poutataivaalla.

Asetun mieluiten aina samaan paikkaan, jolloin mieleni tuntuu tietävän, että on aika vaihtaa seesteiselle vaihteelle, ja alkaa rauhoittua jo itsestään!

Meditointi voi auttaa sinua saamaan levollisuutta ja selkeyttä, jotta voit edetä keveästi.

  

Visualisointi puolestaan on toivomasi asian näkemistä mielessäsi.

Luomme jatkuvasti mielellämme, usein huomaamattamme, suunnaten ajatuksia kohti monenmoisia asioita.

Se mitä näemme mielessämme ja millaisia ajatuksia pyöritämme, voivat suuresti vaikuttaa siihen, millaisia asioita saamme elämäämme.

Aina kun ajattelemme, muokkaamme samalla aivojamme - luomme uusia tai vahvistamme olemassa olevia ajatusten, tunteiden ja toimintamallien ratoja.

Siten on olennaista olla tietoinen siitä, mitä mielessä pyörii - jotta tulee luoneeksi ja vahvistaneeksi ratoja sellaisille asioille, joita toivomme elämäämme ja jotka auttavat meitä saamaan sen, mitä toivomme.

Visualisointi auttaa sinua myös siirtymään sinua paremmin palvelevien ajatusten pariin.

Voit vaikka kuvitella itsesi tekemässä juuri sitä asiaa, jota toivot. Voit myös nähdä itsesi nauttimassa mukavasta hetkestä ihmisten seurassa, joiden läsnäoloa kaipaat elämääsi, tai viettämään päivää unelmiesi talossa.

Näe tuo tilanne mielessäsi ja koe sitä kaikilla aisteillasi. Näe, kuule, tunne, haista - ja ehkäpä voit jopa maistaa jotain ympärilläsi olevaa. Tunne tunteita, joita sinulla on tuossa hetkessä, kun olet saanut sen mitä toivot - iloa, onnea, riemua, kiitollisuutta, rauhaa, vapautta, varmuutta, turvaa ja ihan mitä tahansa! Luonnostele mielessäsi yksityiskohtia, joita ympärilläsi on. Jää vielä tuohon mielikuvaan toviksi.

Visualisointi auttaa sinua hahmottelemaan toivomaasi, jolloin osaat tarttua siihen tilaisuuden tullen sekä ohjelmoi aivojasi huomaamaan toivomaasi liittyviä asioita ja toimimaan uudella tavalla.

 

Suosittelen kokeilemaan kumpaakin lähestymistapaa. Pidän niistä molemmista. Ne sopivat erilaisiin mielentiloihin ja tilanteisiin. ✨✨

Nämä harjoitukset tukevat myös toisiaan. Jos on ollut kiireistä ja ajatuksissa pyörii vinhasti monenlaista, voit aloittaa hengähtämällä ja meditoimalla hetken - vaikka vain minuutin. Kun alat rentoutua, voit siirtyä ihanien tulevien asioiden luonnosteluun mielessäsi.

On myös hyvä huomata, että silloin kun on haastavaa, saatat kaivata muuta kuin tavallisesti.

Esimerkiksi visualisoin itse tällä hetkellä huomattavasti meditointia enemmän. Silti haastavissa olosuhteissa en välttämättä kykene näkemään toivomaani, saati aistimaan sen tapahtumista. Silloin palaankin minimeditaatioiden pariin. Ne luovat minulle siltaa uudelleen visualisoinnin ja toivomieni asioiden suuntaan.

Aloita sillä, mikä tuntuu sinulle helpommalta tai vetää sinua muuten puoleensa.

Varaa 1 minuutti joka päivä seuraavan 10 päivän ajan tälle harjoitukselle - ja testaa mitä alkaa tapahtua.

Odotan jo innolla kuulla mitä kaikkea luotkaan!

Olen täällä sinua varten.

Halauksin,

Miia

Perustaja  & CEO

 

PS. Jos sinulla tulee omaan visualisointiisi ihania, uusia ja levollisia rahalähteitä, on tämä sinulle!

Jeff, online toiminnan lempeä isä, pitää ilmaisena ohjauksen nyt elokuussa. (Tavallisesti jo päivä on 10 000 e.) Osallistun sinne itsekin!

Sen sivusto avautuu vasta muutaman päivän päästä, pääset silti jo tästä mukaan 💕

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Close

Saa ihana Olen-uutiskirje!

 

Lämpöisesti tervetuloa toteutuvien unelmien, runsauden ja unelmaelämän pariin! 

Olen-uutiskirje ilmestyy tiistaisin, näin aluksi joka toinen viikko. Se on lyhyt ja innostava!

Rakkaudella, Miia