✨ Luo parissa tunnissa onnistunut rahavuosi 2024 ✨ Ilmoittautuminen avoinna nyt!

Lukemista kesälle! (Iso pino vieressäni nurmella ☀️✨)

miia pöllänen Jul 18, 2023

Hei ihanainen,

Mitä sinulla on kesälukemisten pinossa? 

Pitkin kevättä lukutoivelistalleni ilmaantui pidennystä, ja tässä niitä on vierelläni! Samoin jos aiemmat merkit pitävät paikkaansa, näitä tulee lisää matkan varrella :)

Tällä kertaa nautiskelen tuttuja opuksia uudelleen:

Chill & Prosper (Chillpreneur)

Write for life, Julia Cameron

Its never too late to discover creativity and meaning, Julia Cameron

Salaisuuksia ilmassa, Sophie Kinsella

Oxford Mysteries -sarja, Lynn Morrison

 

Halusin nautiskella tutulla lukemistolla, kun ympärillä tapahtuu niin paljon. Sielu saa hieman levätä, ja luon näin oman seesteisen lukukeitaani (hetkiä siellä täällä).

Voin suositella lämpimästi näitä teoksia!

1. Chill and Prosper tuo keveyttä liiketoimintaan. Sen aikaisempi versio on nimeltään Chillpreneur. Jos olet tutustunut siihen jo aiemmin, on kyse samasta teoksesta pienin muutoksin.

2. Julia Cameronilta on pinossani kaksi teosta. Hän on luovuuden löytämisen ja toteuttamisen äiti. Hänet tunnetaan ympäri maailmaa parhaiten Luovuuden tie -teoksestaan, jota meilläkin on painettu yhä uusia painoksia.

Lempiopukseni Julialta on hieman hassunniminen Artist's Way for RetirementIts never too late to discover creativity and meaning. Se on täydellinen opas astuessa minkä tahansa uuden asian, aiheen tai ajankohdan äärelle tai kun huomaat olevasi muuten muutoskohdassa. Suunta löytyy ja itsetuntemus lisääntyy ihanasti!

3. Julia Cameronin Write for life on vasta ilmestynyt tänä vuonna. Se auttaa luomisprosessin alkuun ja kulkee vierellä ohjaten sen valmiiksi asti. (Upeaa!)

4. Lynn Morrisonin Oxford key mysteries -sarja tuli vastaani vasta tänä vuonna. Ahmin sen siltä istumalta! Jos on joskus sattunut haaveilemaan (mitään en myönnä...) että tarinassa yhdistyisi Sophie Kinsellaa, Harry Potter-sarjaa ja Agatha Christieta - on tämä lähinnä sitä! Nauraa kikatin ihastuksesta sukeltassani sivuille talvipakkasilla. Suosikkini on sarjan ensimmäinen teos.  

5. Olen vakaasti sitä mieltä, että Sophie Kinsellan teoksia tulisi määrätä lääkkeenä. Laukustani löytyy lähes aina hänen opuksensa.

6. Haepa samalla teoksia minun nimelläni! 💖💖 Löydät jotain ihanaa ja taianomaista!

Voit myös napsauttaa suoraan tästä!

 

Ihanaa kirjakesää ja suloisia tuulahduksia!

Halauksin,

Miia 

 

 

PS. Jos käyt ensi kertaa Amazonin sivustolla, tulee sielläkin tutusti vastaan evästeilmoitus. Valitse haluamasi vaihtoehto ja klikkaa linkkiä täällä uudelleen, niin pääset perille!

Saat kielen englanniksi helposta valikosta (maapallo), jos ei ilmaannu automaattisesti. Samoin suomeksi avaamalla sivun Chromella ja valitsemalla (G:n ja aasialainen kirjoitusmerkin -yhdistelmästä, ylhäällä oikealla).

 

 

* Osa linkeistä on affiliatelinkkejä ja voin saada pienen komission, jos päädyt ostamaan. Tuon esiin vain asioita, joihin olen aidosti ihastunut. 

Close

Saa ihana Olen-uutiskirje!

 

Lämpöisesti tervetuloa toteutuvien unelmien, runsauden ja unelmaelämän pariin! 

Olen-uutiskirje ilmestyy tiistaisin, näin aluksi joka toinen viikko. Se on lyhyt ja innostava!

Rakkaudella, Miia